https://library.livresq.com/details/5ee2213483cceccd6b1aaf2e

Activitate de informare dedicată elevilor Școlii Gimnaziale Bucovăț (și nu numai) cu privire la regulile de igienă ce trebuie urmate pentru stoparea răspândirii unor boli în comunitate – lecție în format digital realizată de cadre didactice și de personal medical. Prezentarea se adresează tuturor grupelor de vârstă (preșcolari, elevi de ciclu primar, elevi de ciclu gimnazial și adulți). La finalul activității pot fi vizionate lucrările plastice realizate de copii și expuse pe holul școlii, în cadrul expoziției “Spune STOP epidemiilor!”. Expoziția cuprinde peste 50 de desene realizate de copii pe tema dată.

Scopul activității constă în sporirea gradului de informre în ceea ce privește regulile de igienă, modul de răspăndire a unor epidemii; cultivarea creativității elevilor și încurajarea lor pentru participarea la activități nonformale și dezvoltarea spiritului civic.

Activitatea este parte a proiectului „Pachetul cu sănătate”, proiect finanțat prin Start ONG – cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow

#StartONG#implicareafacediferenta#KauflandRomania#ActforTomorrow